A könyvek listája

Keresés a PDF-ekben

2015. április 30., csütörtök

Tasnádi István - Vészits Andrea - Jeli Viktória: Időfutár 5. - A por hatalma

Tasnádi István - Vészits Andrea - Jeli Viktória: Időfutár 5. - A por hatalma

Pozsonyi Pagony Kft, Budapest, 2015, 344 oldal
ISBN: 9789634100348

Származási hely: Szabadkőművességgel kapcsolatos könyvek

Tilos az Á Könyvek

A kiadó ajánlója

Jól ismert hőseink térben és időben végképp szétszóródva igyekeznek újra megtalálni egymást, és ami talán még ennél is fontosabb: életben maradni.
Az ókori Rómába szakadt különítmény Petronius házában talál menedéket, és lassacskán bejáratos lesz Néró udvarába is. Jövőből hozott tudásuk egyre befolyásosabbá teszi őket a császárnál, amit a rejtélyes Seneca növekvő gyanakvással figyel.
A jövőbe szakadt Hannáék megismerkednek Buraváros minden csodájával, veszélyével és ifjú Uralkodójával. De a múltban és a jövőben is egyre jobban látszik, hogy az idő fogy, és az ellenfelek egyre alattomosabban támadnak. Hannáéknak minden tudásukra, leleményükre és bátorságukra szükségük lesz ahhoz, hogy képesek legyenek helytállni ebben az egyenlőtlen küzdelemben.

KELLO RECENZIÓ
Ötödik kötete jelenik meg az Időfutár című tematikus sorozatnak. Időutazó gyerek hőseink immár végképp szétszóródtak az időben és a térben. Szabi, Tekla és Edina továbbra is az ókori Rómában vannak. Petronius házában lelnek menedékre, miközben már bejáratosnak számítanak Nero udvarába. A császár egyre inkább a kegyeibe fogadja őket, köszönhetően "jövőbe látó" képességeiknek, ám eközben nemcsak az uralkodó őrült szeszélyeivel, hanem a féltékeny Seneca növekvő gyanakvásával is szembe kell nézniük... Hannáék az előző kötetben a jövőbe kerültek, ahol éppen Buraváros csodáival és veszélyeivel ismerkednek, na meg az ifjú uralkodóval. Az idő meg közben egyre fogy, így Hannáéknak minden tudásukra, ügyességükre és bátorságukra szükségük van, hogy felvegyék a harcot az ellenségeikkel... Az ifjúsági regény - előzményeihez hasonlóan - tizenkét éven felüli gyerekeknek ajánlható. "www.kello.hu minden jog fenntartva"Kapcsolódó könyvek:
http://szkp2.blogspot.com/2013/06/gimesi-dorajeli-viktoriatasnadi-istvan.html
http://szkp2.blogspot.com/2013/11/gimesi-dora-jeli-viktoria-tasnadi.html
http://szkp2.blogspot.com/2014/04/gimesi-dora-jeli-viktoria-tasnadi.html
http://szkp2.blogspot.com/2014/11/tasnadi-istvan-veszits-andrea-jeli.html
http://szkp2.blogspot.com/2015/04/tasnadi-istvan-veszits-andrea-jeli.html
http://szkp2.blogspot.com/2015/11/jeli-viktoria-tasnadi-istvan-veszits.html


Wikipédia cikk: https://hu.wikipedia.org/wiki/Időfutár

Nincsenek megjegyzések:

Népszerű könyvek

Blogarchívum